JORDIL CONSTRUCTION.

KERKESA JUAJ, DETYRA JONË.

KOMPANI NDËRTIMI.

JORDIL.AL

ALBAFRESH.AL

JORDILCONSTRUCTION.AL

Prodhim & Montim

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.

Panele te cdo dimensioni

Panele per cati, tarraca dhe cdo lloj terreni. Panele te lidhura me rrjetin elektrik. Per shtepi private, biznese, ndertesa, fabrika, punishte, stalla.

Mallera cilesore

Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallërat më cilësore. Zgjidhni produktet me cilesore ne treg.

200
PROJEKTE TË PËRFUNDUARA
180
KLIENTË TË LUMTUR
10
PUNËTORË
30
PARTNERË

PUNËT E FUNDIT

All
APARTAMENTE
KOMPANI
OBJEKTE TE TJERA
SHTËPI
VILA

projekt17

KOMPANI, OBJEKTE TE TJERA,

projekt16

KOMPANI, OBJEKTE TE TJERA,

projekt15

APARTAMENTE, SHTËPI, VILA,

projekt14

APARTAMENTE, VILA,

projekt13

KOMPANI, OBJEKTE TE TJERA,

projekt12

KOMPANI,

Projekt 11

KOMPANI,

projekt9

KOMPANI, OBJEKTE TE TJERA,

ÇFARË OFROJMË

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.

Mallera Cilesore

Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallërat më cilësore.

Ndertojmë Objekte Funksionale

Ndertojme objekte funksionale me rendiment dhe estetike.

Shërbim të shpejt e të kulturuar

Staf i kualifikuar dhe i kulturuar. Shërbim shumë i shpejt dhe efikas.

Panele Të Cdo Dimensioni

Panele per cati, tarraca dhe cdo lloj terreni. Panele te lidhura me rrjetin elektrik.

Kompani Ndertimi Qe Operon Ne Te Gjithe Shqiperine.

PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE?

Ofrojme zgjedhjen e duhur.

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.

Ndertojme objekte funksionale me rendiment dhe estetike

Jordil sh.a ofron sisteme te ndryshme alumini per te kenaqur shijet dhe plotesuar kerkesat tuaja.

Punonjësit kanë përvojë shumë vjeçare

Sherbim te shpejt e te kulturuar. Ejani tek ne dhe me te drejte do te mbeteni te kenaqur qe na zgjodhet.

Punonjësit trajnohen vazhdimisht për çështjet e sigurisë

Ajo ka shumellojshmeri produktesh e sherbimesh, pradaj synon te plotesoje te gjitha kerkesat e klienteve sado pretendues te jene.