Construction Consultant

Vestibulum eu libero volutpat, portas quam, tempus sem. Donec sodales quam id lorem lobortis, vitae interdum nisl.

Architectural Design

Vestibulum eu libero volutpat, portas quam, tempus sem. Donec sodales quam id lorem lobortis, vitae interdum nisl.

Electrical System

Vestibulum eu libero volutpat, portas quam, tempus sem. Donec sodales quam id lorem lobortis, vitae interdum nisl.

General Contracting

Vestibulum eu libero volutpat, portas quam, tempus sem. Donec sodales quam id lorem lobortis, vitae interdum nisl.

Resconstruction Services

Vestibulum eu libero volutpat, portas quam, tempus sem. Donec sodales quam id lorem lobortis, vitae interdum nisl.

Plumbilg Services

Vestibulum eu libero volutpat, portas quam, tempus sem. Donec sodales quam id lorem lobortis, vitae interdum nisl.

Contractors & Construction Managers Since 1981

WHAT WE OFFER

Prodhim & Montim

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.

READ MORE

Panele te cdo dimensioni

Panele per cati, tarraca dhe cdo lloj terreni. Panele te lidhura me rrjetin elektrik. Per shtepi private, biznese, ndertesa, fabrika, punishte, stalla.

READ MORE

Mallera cilesore

Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallërat më cilësore. Zgjidhni produktet me cilesore ne treg.

READ MORE

Sherbim te shpejt e te kulturuar

Staf i kualifikuar dhe i kulturuar. Shërbim shumë i shpejt dhe efikas.

READ MORE