HISTORIA JONË

Jordil sh.a kompani, filloi aktivitetin e saj ne vitin 2003. Eshte nje kompani ndertimi qe operon ne te gjithe shqiperine. Bashkpunon me kompani nga Italia dhe Greqia.

PSE NA ZGJODHET NE

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.
Jordil sh.a ofron sisteme te ndryshme alumini per te kenaqur shijet dhe plotesuar kerkesat tuaja.
Kompania jone vazhdimisht rritet duke u bere pjese e rendesishme e tregut te ndertimeve ne vend.
 Ajo ka shumellojshmeri produktesh e sherbimesh, pradaj synon te plotesoje te gjitha kerkesat e klienteve sado pretendues te jene.
Kompania jone nepermjet programeve bashkekohore paraqet objektin tuaj me fasade xhami dhe etalbond te projektuar ne strukture dhe model elektronik.
Ndertojme ambiente te brendshme frigoriferike, magazina te vogla e te medha me konstruksion metalik e panel.
Ejani tek ne dhe me te drejte do te mbeteni te kenaqur qe na zgjodhet sepse:
1- Ofrojme zgjedhjen e duhur
2- Ndertojme objekte funksionale me rendiment dhe estetike
KONTAKTO
  • image
  • image
  • image
  • image
200
PROJEKTE TË PËRFUNDUARA
180
KLIENTË TË LUMTUR
10
PUNËTORË
30
PARTNERË