Prodhim & Montim

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.

Read More

Panele te cdo dimensioni

Panele per cati, tarraca dhe cdo lloj terreni. Panele te lidhura me rrjetin elektrik. Per shtepi private, biznese, ndertesa, fabrika, punishte, stalla.

Read More

Mallera cilesore

Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallërat më cilësore. Zgjidhni produktet me cilesore ne treg.

Read More