JORDIL SH.A KOMPANI

Tek ne do te gjeni Dyer dhe Dritare Duralumini te te gjitha llojeve.
Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.
Kerkesa juaj, detyra jone
Partner i besueshem ne biznesĀ