JORDIL SH.A KOMPANI

Bashkpunon me kompani nga Italia dhe Greqia.
Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.