JORDIL SH.A KOMPANI

Jordil sh.a kompani, filloi aktivitetin e saj ne vitin 2003. Eshte nje kompani ndertimi qe operon ne te gjithe shqiperine. Bashkpunon me kompani nga Italia dhe Greqia.
Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.
Ne prodhojme ambiente te brendshem frigoriferike, magazzina te vogla e te medha me konstruksion metalik e panel.
Jordil sh.a ofron sisteme te ndryshme alumini per te kenaqur shijet dhe plotesuar kerkesat tuaja.
Kompania jone vazhdimisht rritet duke u bere pjese e rendesishme e tregut te ndertimeve ne vend.