Prodhim & Montim

Ne prodhojme e montojme dyer, dritare, vitrina per shtepi, apartamente, vila, dyqane e objekte te tjera ne kohe e me cilesi te garantuar, per te permirsuar standartet e jetes suaj.

Panele te cdo dimensioni

Panele per cati, tarraca dhe cdo lloj terreni. Panele te lidhura me rrjetin elektrik. Per shtepi private, biznese, ndertesa, fabrika, punishte, stalla.

Mallera cilesore

Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallërat më cilësore. Zgjidhni produktet me cilesore ne treg.

Sherbim te shpejt e te kulturuar

Staf i kualifikuar dhe i kulturuar. Shërbim shumë i shpejt dhe efikas.

Aksesore Per Panele

Te gjitha llojet e aksesoreve per panele te cdo dimensioni me cmime konkuruese.

Dyer dhe Dritare Duralumini

Ne ofrojmë zgjedhjen e duhur për çdo objekt e cila dëshiron shërbimet në ndërtim.